Vi är anslutna till AD Bildelars rikstäckande servicenät, servar och reparerar vi alla bilmärken, vår specialitet VW, Audi, Skoda och Seat.

Medan vi servrar din bil går det bra att vänta i vår fina kundmottagning där du kan dricka en kopp kaffe och titta på tv, om din bil är inne på en lite större reperation så har ni tillgång till lånebil som ni då reserverar samtidigt som du bokar in din bil för reperation.

Med AD AUTOCLUB kan du dela upp din betalning på 4 månader helt kostnads- och räntefritt, ansökan kan göras här.

När du servar bilen hos oss bjuder vi på Europagaranti, gäller både arbete och reservdelarna. Dessutom erbjuder vi och 12 månaders gratis assistansförsäkring. Försäkringen gäller i Norden. Det gör vi inte bara för att vara snälla, utan för att du ska vara säker på att arbetet blir professionellt utfört.
Hos oss blir arbetet utfört av skickliga och välutbildade bilmekaniker som känner till hur olika bilmärken och modeller fungerar. Allt dokumenteras utförligt i ett serviceprotokoll och i din servicebok. 
Som medlem i vår klubb AD Autoclub får du en mängd olika förmåner, utan att det kostar dig ett öre. Allt detta får du:
  • Delbetalning av dina köp
  • Nyhetsbrev med tips och råd
  • Unika, för dig som medlem, erbjudanden varje månad.
     
    Fyll i din ansökan här.
Är du nöjd med din märkesverkstad, eller är det dags att prova något nytt? Vi servar de flesta bilmärken och stämplar din servicebok. Den kostnadsfria assistansförsäkringen är en förmån kopplad till det fordon som du servat hos en AD Bilverkstad.  Försäkringen gäller i hela Norden under 12 månader från det datum bilen servades.